FANE IMOBILIARE

"FANE IMOBILIARE a fost creata pentru a putea fructifica o experienta acumulata in timp in domeniul imobiliar si care are resursele necesare pentru a sustine achizitia si administrarea unor proprietati care vor fi inchiriate, pe termen lung.

Activitatea acestei firme vine in intampinarea clientilor care doresc sa investeasca in piata imobiliara din Romania, sau a celor care detin proprietati si au nevoie, mai departe, de o buna intretinere si gestionare a acestora.

Descriere activitate

Scopul este de a mentine in bune conditii de exploatare imobilele inchiriate si a avea o buna relatie cu chiriasii, relatie care se dovedeste de multe ori ca fiind complexa. Piata imobiliara este in plina expansiune si aceste servicii sunt binevenite pentru un echilibru prosper al proprietarilor cat si al beneficiarilor de imobile inchiriate. Fane Imobiliare asigura gestionarea imobielor inchiriate de toate tipurile (case/vile, imobile , spatii birouri, spatii comerciale, spatii industriale, etc.) cat si achizitia lor. Ne ocupam de achizitii imobile, renovare imobile, inchirierea imobile si administrarea propriu-zisa a imobilelor inchiriate achizitii imobile. Achizitia unui imobil este o etapa complexa de cautare dupa criteriile solicitate si care sa corespunda cu rentabilitatea unei bune inchirieri; sunt necesare cunostinte solide despre piata imobiliara din Romania. Odata gasita proprietatea si negociat pretul, dupa incheierea unui contract de vanzare-cumparare, are loc receptia a imobilului. Dupa cumpararea propriu-ziza se desfasoara toate formalitatile legale de inregistrare a imobilului la institutiile competente ale statului cat si a furnizorilor de utilitati. Mai departe, clientii sunt asistati, sau reprezentati prin procura notariala, in relatia cu banci, avocati, institutii de stat, notariat, dupa caz.

Administrare proprietati inchiriate

Scopul este de a mentine in bune conditii de exploatare imobilele inchiriate si a avea o buna relatie cu chiriasii, relatie care se dovedeste de multe ori ca fiind complexa. Pentru o buna exploatare a imobilelor inchiriate suntem preocupati de indeplinirea tuturor formalitatilor fiscale, o buna intretinere a spatiului inchiriat, de catre chiriasi, si mentinerea unei relatii cordiale cu chiriasul conform intelegerilor contractuale, reprezentam proprietarul in relatiile cu tertii in ceea ce priveste imobilul si inchirierea imobilului - Intocmim si inregistram contractul de inchiriere - Intocmim procesul verbal de predare-primire a imobilului cu toate bunurile detinute - Incasam chiria si ne asiguram de plata lunara a utilitatilor - Intervenim si remediem orice defectiune inregistrata in imobil, in timp optim - Inspectam periodic imobilul in vederea unei bune utilizari a imobilului inchiriat - Achitam toate taxele si impozite corespunzatoare imobilului si inchirierii imobilului - Intocmim si depunem periodic declaratiile catre stat - Mentinem o situatie financiara actualizata

Mobilare Apartamente

In functie de buget si destinatia imobilelor, se achizitioneaza la pret optim mobilierul adecvat, asigurand transportul si montarea acestuia.

Inchiriere Imobile

Pentru inchiriere se promoveaza imobilului prin diverse canale de publicitate imobiliara, unde apar anunturile de prezentare a imobilui, insotit de fotografii reprezentative. Se organizeaza vizionari cu clientii interesati si se negociaza pretul in functie de conditiile contractuale.

Renovare Imobile

Periodic imobilele necesita renovari pentru intretinere si pentru modernizare, atat la interior cat si la exterior. Se executa reconditionare parchet, reparatii diverse cum ar fi: zidarie, electrice, conducte, hidroizolatii.
Buy now